2 NOVEMBER 2016

Verbetering facturatieproces met behulp van controle-overzichten

Al enige tijd merkten wij dat een groot deel van de meldingen bij support te maken had met facturatie. Om die reden is gezocht naar mogelijkheden om de sturing en inrichting van dit proces te verbeteren en is gekozen voor het ontwikkelen van een aantal controle-overzichten.

Een van de meest complexe onderdelen van ons EPD is het onderdeel facturatie. Dit vanwege de diverse soorten financiering en de eisen van de bijbehorende financiers. Deze complexiteit zorgt ervoor dat voor het inrichten van het facturatieproces veel kennis nodig is en overzicht van de consequenties van bepaalde inrichtingskeuzes in Care4. De nu beschikbare controle-overzichten zijn een goed hulpmiddel om de inrichting te controleren. Deze overzichten worden tegen een kleine vergoeding aan klanten beschikbaar gesteld. Wel is het nodig dat deze standaardoverzichten door een consultant van NederCare worden aangepast voor de klant-specifiek situatie.Wij raden klanten dan ook altijd aan om voor de inrichting hiervan gebruik te maken van de deskundigheid van onze consultants.

De rapportages kunnen via een mail naar Maria (beekum@nedercare.nl) worden aangevraagd. Wel moet minimaal Care4 4.9.27 geïnstalleerd zijn.

 

Mnzenstapel und Geldscheine