28 OKTOBER 2015

Ton Hofstede, managing consultant

Na jaren gewerkt te hebben bij een tweetal grote, van origine Nederlandse, softwareleveranciers ben ik begin 2013 gestart bij NederCare B.V. In mijn rol als managing consultant kan ik mijn ervaring als consultant en manager support combineren. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van organisaties bij de implementatie van nieuwe software of nieuwe modules. Sinds begin dit jaar is mijn agenda vooral gevuld met het begeleiden van onze bestaande klanten bij de implementatie van onze nieuwe webapplicatie MoreCare4.

Naast het zelf begeleiden van klanten ben ik ook verantwoordelijk voor de afdeling consultancy en support binnen NederCare. Met ons team van consultants, applicatie- en supportspecialisten ondersteunen wij de applicatiebeheerders van de zorginstellingen, die met Care4 werken.

Naast medewerker van NederCare ben ik ook nog eens de trotse vader van een dochter van twee en een zoon van nog geen half jaar. Daarnaast vind ik ook nog steeds tijd om fanatiek te volleyballen bij de leukste vereniging van Twente : Webton Hengelo. Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn, maar de gezelligheid voor en na de wedstrijden is ook erg belangrijk.

2015 Ton voorstellen 3