11 AUGUSTUS 2015

Projectleider MoreCare4 Danny Slingerland

2015 Danny Slingerland 2

Deze maand zal ik mijzelf voorstellen. Mijn naam is Danny Slingerland, 34 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Erica en twee katten (en binnenkort een hond) in ons tijdelijke huis in Dordrecht. We zijn druk op zoek naar ons toekomstige droomhuis.

 Ik ben sinds 2012 werkzaam bij NederCare, maar ken het bedrijf al meer dan 15 jaar vanuit de tijd dat ik naast mijn studie Informatica,  werkte op de IT afdeling van een jeugdzorginstelling in Dordrecht. De studie heb ik afgerond met een opdracht over mobiel tijdschrijven voor zorginstellingen. Na een aantal jaren een eigen bedrijf te hebben gehad ben ik bij een detacheerder terecht gekomen, waar ik als technische projectleider verantwoordelijk was voor de implementatie van webapplicaties bij een aantal grote commerciële instellingen.

Bij NederCare ben ik verantwoordelijk voor het team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van MoreCare4. De ervaring die ik heb ik opgedaan en mijn passie voor techniek gebruik ik nu om mooie, moderne, maar vooral gebruiksvriendelijke software te maken.