28 AUGUSTUS 2015

Ook Juzt kiest voor het ECD van NederCare.

logo Juzt

Bestuurder Erwin Höppener van Juzt heeft vandaag zijn handtekening gezet onder de overeenkomst met NederCare voor de aanschaf van het ECD MoreCare4.

Juzt is een jeugdzorgorganisatie in West –Brabant, die ouders en kinderen ondersteunt als de ontwikkeling van kinderen of jongeren in het geding komt, vanuit de visie dat een kind opvoeden en in een veilige omgeving laten opgroeien niet altijd vanzelfsprekend gaat. Juzt biedt in dat geval ondersteuning en hulp (liefst in de eigen omgeving), zo licht mogelijk en zo intensief als nodig is. Juzt gaat daarbij uit van de eigen kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en zijn omgeving naar de best passende oplossing. Het ECD MoreCare4 biedt precies die digitale ondersteuning, die nodig is om dit proces inhoudelijk en administratief goed te laten verlopen.

Volgens Odette van de Velde, hoofd klantenbureau, is voor MoreCare4 gekozen, omdat dit ECD het beste aansluit bij de wensen van Juzt. Met name  de mogelijkheid om het pakket een eigen ‘look’ te geven en naar eigen inzicht in te richten. We hebben een intensief selectieproces doorlopen waarbij we met diverse medewerkers uit de hele organisatie een aantal pakketten uitgebreid hebben bekeken. Iedereen was unaniem enthousiast over de gebruikersvriendelijkheid en de functionaliteiten van MoreCare4. Daarnaast heeft NederCare een grote mate van kennis en ervaring in de jeugdzorg wat ook duidelijk terug komt in de functionaliteiten van het pakket.

20150827 fotot tekenen contract 2