29 JANUARI 2016

Juzt, Juvent en Trias succesvol in productie met MoreCare4

Per 1 januari jl. zijn drie jeugdorganisaties succesvol in productie gegaan met MoreCare4. Na een uitvoerig selectietraject is MoreCare4 als beste uit de bus gekomen bij Juzt in Brabant, Juvent in Zeeland en Trias in West Overijssel, Twente en de Veluwe.

In de tweede helft van 2015 is per organisatie intensief en productief samengewerkt in een stuurgroep en projectgroep om de implementatie van MoreCare4 zo goed mogelijk voor te bereiden en de inrichting te realiseren.  Wij zijn blij te kunnen melden dat dit alles heeft geleid tot een succesvolle live-gang met ingang van 2016. Het betekent dat naast Combinatie Jeugdzorg in Brabant nu in totaal nu 4 organisaties MoreCare4 in productie hebben.

Screen Shot 2015-10-29 at 14.31.25

Trias koos voor het ECD van NederCare vanwege het hedendaagse uiterlijk en de gebruikersvriendelijke manier van werken voor hulpverleners, naast de mogelijkheid om eigen zaken in te richten en de kennis en ervaring van NederCare in de jeugdzorg. Voor Juvent werd de keuze bepaald door de ervaring in de jeugdzorg, het gebruiksgemak en de toekomstbestendigheid van MoreCare4, terwijl voor Juzt de eigen look en de aansluiting van het pakket op de eigen werkwijze de doorslag gaven.