14 SEPTEMBER 2015

Directiesecretaris Maria van Beekum

Sinds 2,5 jaar werk ik voor NederCare in de functie van directiesecretaris. Dat betekent een heel veelzijdige functie en betrokkenheid bij alle aspecten van de organisatie. Die veelzijdigheid past heel goed bij mij en maakt dat ik mij als een vis in het water voel. Dat betekent dat ik me bezig houd met personeelszaken, officemanagement, de organisatie van beurzen, voorbereiding en afhandeling van diverse vergaderingen, schrijven van nieuwsbrieven, onderhouden van de website, klanten te woord staan, afspraken maken etc.

Wat ik bijvoorbeeld heel leuk vind om te doen is een groot project, zoals recent de verhuizing van NederCare naar een prachtig nieuw kantoorpand. Begonnen met het formuleren van een zoekopdracht voor de makelaar tot het uiteindelijk kiezen van de inrichting en het uitzoeken van de meubels en natuurlijk de feitelijke verhuizing. Ik vind dit soort projecten leuk om te doen vanwege de diversiteit aan onderwerpen en betrokkenen. Bovendien streef ik er naar om het uit te voeren met zo min mogelijk hinder voor de collega’s. Het is fijn om te merken dat dat is gelukt en dat iedereen met veel plezier werkt in het nieuwe kantoor.

Ik ben getrouwd met Frans en moeder van een zoon en twee dochters. Bovendien ben ik de trotse oma van twee prachtige kleine meisjes. Ik woon in Veenendaal en kan heerlijk op de fiets naar mijn werk. Fietsen is een grote hobby en samen met Frans, maar ook samen met de kinderen, hebben wij al menige langeafstandtocht op de fiets gemaakt. Zo zijn we bijvoorbeeld vanuit Tours in Frankrijk naar huis gefietst, maar ook vanuit Basel helemaal langs de Rijn naar huis. Het gevoel van vrijheid op zo’n lange tocht is heerlijk.

Maria foto website 2