1 JUNI 2015

Developer Ronald van Zuijlen

zakelijke portretten voor op de website van Siteworkers en social media

Even voorstellen dan! Mijn naam is Ronald van Zuijlen. Ik ben 32 jaren jong en woon samen in Utrecht met mijn vriendin en onze kleine meid van 2 jaar.

Ik ben sinds februari van dit jaar als developer bij NederCare aangeschoven in het team MoreCare4. Ik ben sinds 2007 actief als java-developer en heb een groot deel van mijn carrière gewerkt als consultant, of eigenlijk als ‘developer op locatie’. Een aantal jaren terug heb ik besloten, dat ik liever vast bij een developmentclub wil werken; dat bevalt veel beter. Zo ook bij NederCare: met vereende krachten werken aan een eindproduct; dat bevalt goed!

In het team MoreCare4 zit ik goed op m’n plek. Er is veel technische uitdaging en we hebben een erg gemotiveerd en gezellig team en een grote vraag naar uitbreiding en optimalisatie van de software. Het team is vrij klein en er is een duidelijke taakverdeling. Ik werk met name veel aan de ‘frontend’ van de applicatie (het deel van de applicatie dat je als gebruiker ziet). We zitten met het team in een spannende periode: de eerste klanten gaan daadwerkelijk live!

Spannend, maar ook motiverend. Kom maar op met die livegang(en)!