25 APRIL 2016

Bijzonder Jeugdwerk maakt start met MoreCare4

Bijzonder Jeugdwerk (BJ) heeft (als onderdeel van de Conrisq Groep) ook gekozen voor het ECD van NederCare en heeft in april een begin gemaakt met de implementatie van MoreCare4. Per 1 oktober a.s. verwacht BJ het programma voor de hele organisatie in gebruik te nemen.

Voor Bijzonder Jeugdwerk waren de belangrijkste redenen om voor NederCare en MoreCare4 te kiezen: de korte lijnen waardoor NederCare flexibel kan inspelen op vragen; het gebruiksgemak voor de hulpverlener, de moderne uitstraling en de optimale aansluiting op de werkprocessen, aldus Marisa Nijkamp, hoofd cliëntenadministratie en ICT.

Bijzonder Jeugdwerk biedt in de regio Helmond en Deurne en in Noord Limburg hulp en begeleiding aan gezinnen met kinderen tot ongeveer 23 jaar. In de afgelopen 60 jaar zijn meer dan 10.000 kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers geholpen bij het oplossen van hun problemen en het weer gewoon deelnemen aan de samenleving.  Het gaat hierbij om kinderen en jongeren met uiteenlopende problemen. Thuis, op school, op het werk, met vrije tijd of met sociale contacten. Bijzonder Jeugdwerk is gespecialiseerd in complexe (ook psychiatrische) gedragsproblemen en opvoedingsvragen.

Bijzonder Jeugdwerk helpt gezinnen om:
• problemen te tackelen
• de sfeer in huis te verbeteren
• tegenslagen aan te kunnen
• nieuwe kansen te pakken
• te bouwen aan een positieve toekomst 

logo Bijzonder Jeugdwerk