4 MEI 2017

Anita Dellebeke, applicatiebeheerder via Quattri

Vorig jaar is NederCare een strategisch partnerschap aangegaan met Quattri en sindsdien worden medewerkers van Quattri bij diverse klanten van NederCare ingehuurd. In de komende tijd zullen zij zich nader voorstellen. Hieronder volgt een nadere kennismaking met Anita Dellebeke:

“Vanuit Quattri ben ik actief bij verschillende zorginstellingen in het land. Mijn werkzaamheden omvatten implementatie van applicaties of bepaalde functionaliteiten zoals een elektronisch cliënt dossier, planning en registratie. Ook richt ik me op het ondersteunen van applicatiebeheerders bij inrichtingsvragen of procesoptimalisatie.

Van origine ben ik verpleegkundige. Gestart vanuit een in service opleiding in de gehandicaptenzorg, ben ik vervolgens HBO-V gaan doen en heb ik werkervaring opgedaan in eigenlijk alle velden van de gezondheidszorg. Na mijn studie Verplegingswetenschap, ben ik me gaan richten op consultancy in de zorg. Vanaf augustus 2016 ben ik vanuit Quattri als consultant voor NederCare aan het werk binnen de Jeugdhulpverlening. Hierbij richt ik me vrijwel uitsluitend op de ondersteuning bij de implementatie van de 3-maandelijkse releases van MoreCare4 bij nieuwe klanten van NederCare. Het is mijn stokpaardje om een testtraject structureel en altijd samen met eindgebruikers aan te pakken.

Voor mij is het erg interessant om naast de kennis die ik heb van de zorg, deze te vertalen naar en uit te breiden met kennis over het segment Jeugdhulpverlening.

De applicatie MoreCare4 vind ik bijzonder intuïtief opgezet en daarmee toegankelijk voor eindgebruikers. Wanneer de organisatie met de ingebruikname van MoreCare4, de vertaling maakt van het oude werkproces naar een nieuw werkproces dat maximaal ondersteund wordt in MoreCare4, biedt deze applicatie in mijn optiek de hulpverleners uitstekende ondersteuning in hun werk.

De ontwikkeling van een nieuwe applicatie is een zeer uitdagende klus weet ik uit ervaring, maar ik vind het echt een enorme prestatie die de ontwikkelaars van NederCare in betrekkelijk korte tijd en conform planning hebben neergezet.”