18 MAART 2020

Aanpassingen i.v.m. coronavirus

Alle ontwikkelingen rondom het coronavirus maken dat ook wij onze werkzaamheden aanpassen en maatregelen nemen om het aantal besmettingen te beperken. Dit alles vanuit het grote belang dat onze applicatie voor uw organisatie heeft.

Continuïteit
Wij zorgen er dan ook voor dat de werkprocessen van onze klanten en partners ongehinderd door kunnen gaan. Wij houden de komende tijd de situatie nauw in de gaten en zorgen dat er voldoende collega’s en specialisten beschikbaar zijn om goede service en support te blijven waarborgen.

Digitale organisatie
Daarnaast heeft de gezondheid van uw en onze collega’s de hoogste prioriteit. Om het gevaar van een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij additionele maatregelen genomen. De richtlijnen van de overheid en het RIVM zijn hierin leidend. Dat betekent dat wij onze medewerkers gevraagd hebben zoveel mogelijk thuis te werken en fysieke afspraken zoveel mogelijk om te zetten naar digitale afspraken. Uw contactpersoon neemt hierover zelf contact op teneinde af te stemmen wat er mogelijk en nodig is.

Vragen
Bij eventuele vragen kunt u terecht bij uw reguliere contactpersoon van Avinty Jeugdzorg & Gehandicaptenzorg. Wij zijn normaal bereikbaar via telefoon en e-mail