8 JUNI 2017

Pluryn omarmt MoreCare4 voor Intermetzo en De Hoenderloo Groep

Pluryn heeft besloten MoreCare4 als haar nieuwe elektronische cliënten dossier (ECD) te gaan gebruiken bij Intermetzo en De Hoenderloo Groep (DHG). Pluryn en NederCare werken via een platform organisatie van 26 klanten al een aantal jaar nauw samen aan de ontwikkeling van MoreCare4.

Aart Slob, directeur bedrijfsvoering van Pluryn: ‘We verwachten in de komende jaren een enorme verschuiving in de mogelijkheden van een elektronisch cliënten dossier. Regie bij cliënten, eHealth, blended care en nog veel meer ontwikkelingen, stellen nieuwe eisen aan het ECD. We zoeken daarom naar een partij, die bovenop deze ontwikkeling zit en waarmee wij samen in de komende jaren verder werken aan de ontwikkeling van het ECD van overmorgen. MoreCare4 is vandaag al een heel goed ECD en onze samenwerking van de afgelopen 2 jaar heeft Pluryn ervan overtuigd dat we met NederCare de gewenste samenwerkingspartner gevonden hebben’.

Bjorn de Hoon, directeur van NederCare: ‘We zijn er trots op dat na PSW ook Intermetzo en DHG MoreCare4 in gebruik nemen. We zien dit als een bevestiging van de richting die we met MoreCare4 zijn ingeslagen. Een modern, gebruiksvriendelijk ECD dat wordt ontwikkeld in co creatie met onze klanten.’

Pluryn is een landelijke werkende organisatie voor behandeling en begeleiding bij wonen, werken, leren en vrije tijd aan mensen met complexe zorgvragen. Dit omvat gehandicaptenzorg (VG, LG en LVG), jeugdzorg en zorg bij eetproblemen, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Intermetzo en DHG richten zich daarbinnen op gespecialiseerde jeugdzorg.

NederCare is leverancier van een elektronisch cliënten dossier voor jeugdzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. NederCare is marktleider in de jeugdzorg en groeit hard in de gehandicaptenzorg.