Ons laatste nieuws

16 NOVEMBER 2018

Als jij over meer skills beschikt dan de gemiddelde Java developer, dan ben je onze man of vrouw.

Senior Java Developer Als jij over meer skills beschikt dan de gemiddelde Java developer, dan ben je onze man of vrouw. NederCare werkt namelijk samen met diverse klanten om het beste ECD (elektronisch cliënten dossier) in de markt, verder te ontwikkelen. En dat is een behoorlijke klus… waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Wat ga je precies doen? Je gaat met een team aan de slag met de verdere ontwikkeling van het beste ECD/ECP voor de jeugdzorg, GZ en GGZ. Dit kun je verwachten als je bij ons aan de slag gaat: bouwen aan iets wat maatschappelijk én voor veel mensen het verschil gaat maken bouwen aan software die daadwerkelijk gebruikt wordt oplossen van complexe vraagstukken, waarmee je kunt laten zien dat jij echt verstand hebt van Java
31 OKTOBER 2018

Gecertificeerde applicatiebeheerders

Gedurende de maand oktober heeft een 10-tal medewerkers van klanten een uitgebreide 10-daagse training applicatiebeheer gevolgd. Doel van de training was de basiskennis van het beheer van Care4Classic en MoreCare4 te vergroten en tevens te zorgen voor meer inzicht in het vertalen van de wensen vanuit de eigen organisatie naar de inrichting en bij het herkennen van fouten in de facturatie.
7 SEPTEMBER 2018

Avinty-partners werken samen bij implementatie MoreCare4 bij Pluryn

Voor de implementatie van MoreCare4 bij Pluryn heeft NederCare de samenwerking gezocht met haar partners binnen Avinty: VIR en Impulse. Bij Pluryn in Nijmegen implementeert NederCare met hulp van collega’s van VIR en Impulse MoreCare4 voor circa 8000 eindgebruikers op 400 locaties.
7 SEPTEMBER 2018

Uitkomsten enquête vermijdbare administratieve lasten; Jeugdzorg Nederland

Om inzicht te krijgen in de onderwerpen die (vermijdbare) administratieve lasten veroorzaken, heeft Jeugdzorg Nederland een enquête uitgezet onder haar leden. Doel was te onderzoeken of de gemaakte afspraken omtrent woonplaatsbeginsel voldoen en of de gekozen standaarden bijdragen aan het streven om vermijdbare administratieve lasten te voorkomen. De uitkomsten zijn verwerkt in een rapport en hieronder volgt een korte samenvatting.
31 AUGUSTUS 2018

Actie nodig nieuwe versie Berichtenverkeer

Per 1 oktober a.s. wordt een nieuwe versie van het Berichtenverkeer in gebruik genomen door Vecozo. Hiervoor is het noodzakelijk te zorgen dat u een actuele versie van MoreCare4 in gebruik heeft. Het betreft versie 1.11.2 Hotfix MoreCare4 en hoger nodig. Dit is ook noodzakelijk voor klanten die nog niet met MoreCare4 werken, maar wel met het Berichtenverkeer! In dat geval betreft het enkel een update van de API.