Ons laatste nieuws

22 MEI 2018

NederCare zoekt Java-developers die het verschil willen maken

Als jij over meer skills beschikt dan de gemiddelde Java developer, dan ben je onze man of vrouw. NederCare werkt namelijk samen met Pluryn (een van de grootste zorgaanbieders voor complexe jeugdzorg en gehandicaptenzorg) om het beste ECD (elektronisch cliënten dossier) in de markt verder te ontwikkelen. En dat is niet zomaar een klus. Dat vraagt van jou topcode, die in zo min mogelijk regels de oplossing biedt.
18 APRIL 2018

Avinty, een nieuwe naam in de zorgmarkt

Impulse Info Systems, NederCare en VIR e-Care Solutions versterken hun samenwerking onder de nieuwe naam Avinty. De softwareleveranciers zijn specialisten en marktleiders binnen de zorgmarkt. Ongeveer 60.000 zorgprofessionals in de GGz, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatiezorg maken gebruik van hun EPD/ECD applicaties.
16 FEBRUARI 2018

iWLZ-planning

Op 1 april 2018 wordt iWlz 2.0 van kracht. Deze release kenmerkt zich door flexibele toewijzing van zorg met meer mogelijkheden voor zorglevering op maat voor de cliënt, zonder een complexe administratie.
16 FEBRUARI 2018

Updates vanaf 1 maart a.s. en Groene Vink

Aanvullend op de eerdere berichtgeving kunnen we hierbij aangeven dat de een update van Care4Classic naar versie 4.9.29, van MoreCare4 naar versie 1.10 en ook naar versie 1.10 van de API
2 FEBRUARI 2018

Updates nodig voor Berichtenverkeer vanaf 2018

Vanaf 1 april 2018 is er een nieuwe versie van het Berichtenverkeer operationeel. NederCare werkt volop aan de voorbereiding hiervan, maar het betekent in ieder geval voor alle klanten een update van Care4Classic naar versie 4.9.29, van MoreCare4 naar versie 1.10 en ook naar versie 1.10 van de API. Naar verwachting komen deze nieuwe versies omstreeks 25 februari a.s. beschikbaar. De nieuwe versie worden momenteel getest en hieronder volgt een overzicht van de veranderingen in het Berichtenverkeer voor iJW 2.2 en WMO 2.2: In het declaratiebericht of de factuur worden niet langer adresgegevens meegestuurd. Het BSN volstaat. De retour-codelijst van het…