MoreCare4

MoreCare4 vormt het vlaggenschip van NederCare. Dit ECD/EPD is samen met klanten ontwikkeld.

We hebben de afgelopen maanden grote stappen gemaakt met  de ontwikkeling van MoreCare4. Steeds meer klanten willen daarom MoreCare4 aan hun collega’s laten zien. Dat was de directe aanleiding om deze animatie te maken:

MoreCare4 wordt ontwikkeld in co-creatie met 26 platform leden. We zijn erg trots op het resultaat en kijken uit naar de voortzetting van deze reis.

Gebruikersgemak voor de hulpverlener

De grootste kracht van MoreCare4 is de enorme gebruikersvriendelijkheid voor hulpverleners. Alleen de informatie die binnen de context relevant is, wordt getoond. Verder ondersteunt MoreCare4 het volledige zorgproces, zodat de hulpverlener alle relevante informatie bij de hand heeft en wordt herinnerd aan nog openstaande acties.

Eenvoudig koppelen

Een ander groot pluspunt is dat MoreCare4 eenvoudig met andere systemen is te koppelen. Vandaag hebben de meeste klanten ongeveer 10 koppelingen tussen het ECD/EPD en externe systemen (zoals financieel, HR, Vecozo). NederCare verwacht dat dit aantal in de komende jaren groeit naar meer dan 50 koppelingen. MoreCare4 is zo ontworpen dat dergelijke koppelingen eenvoudig realiseerbaar zijn.

Scherpe prijs door open source

De continue uitdaging voor zorgaanbieders is meer en betere zorg leveren tegen steeds lagere kosten.
MoreCare4 draagt daaraan bij doordat dit state-of-the-art platform is gebaseerd op open source in plaats van dure ontwikkelplatformen van de bekende grote leveranciers.